BTSO Sait Ete İlkokulu

WEB https://btsosaiteteilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Veysel Karani mh. Sevgi Caddesi 4/12 BTSO Eğitim Kampüsü Osmangazi BURSA
VİZYON : Milli kültür ve gelenekle, değişim ve gelişimi bütünleştirerek, geleceği elinde tutan çağdaş bir okul olmak.
MİSYON : “Çocuklarımızı artık düşüncelerini hiç çekinmeden ifade etmeye, içten inandıklarını savunmaya, buna karşılık da başkalarının samimi düşüncelerine saygı beslemeye alıştırmak. Aynı zamanda onların temiz yüreklerinde; yurt, ulus, aile ve yurttaş sevgisiyle beraber doğruya, iyiye ve güzel şeylere karşı sevgi ve ilgi uyandırmak.
BAŞARILAR : İlke ve Değerlerimiz : Etkili yönetim anlayışı ile hareket etmek, akılcılık, bilimsellik ve bilgiye dayalılık, tüm paydaşların katılımını sağlamak, sürekli gelişim içinde olmak, bireye uygun öğretim yöntemi kullanmak, analitik düşünmeyi etkin kılmak, bireysel farklılıklara değer vermek, demokratik, katılımcı ve lider olmak.

Saatler : 09:00- 14:55
Servis :
Ulaşım : OKULA ULAŞIM GÜZERGAHLARI : Ankara yolu üzerinde Eski Halin altında Hipodromun yanında Eğitim Vadisi İçerisindedir. OTOBÜS HATLARI: --98--94--91-43A-43D-20 İ-------------- MİNİBÜS - TAKSİ DOLMUŞ HATLARI: SANTRAL GARAJINDAN KALKAN ZAFER MAH. MİNİBÜSLERİ VE İNÖNÜ CADDESİ İŞ BANKASI ARALIĞINDAN KALKAN VATAN VE HİPODROM TAKSİ DOLMUŞLARI - EĞİTİM VADİSİ.
Yerleşim Yeri : Veysel Karani Mah. Sevgi Cad.NO:4/12 Eğitim Vadisi OSMANGAZİ BURSA 16200 TÜRKİYE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Osmangazi İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : E-Twinning,Örnek Davranış,Su Damlalarının Peşinde
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2018-1-TR01-KA201-059716 nolu "ALLready Success to School Life ( Başarılı Bir Okul Hayatına Hepimiz Hazırız)
Diğer Hususlar : OKULUMUZDA BULUNAN ATÖLYELER 1-MÜZİK ATÖLYESİ 2-RESİM ATÖLYESİ 3-YABANCI DİL ATÖLYESİ 4-DRAMA-AKIL ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ 5-SANTRANÇ ATÖLYESİ 6-HAYVAN BAKIM ATÖLYESİ 7-TARIM UYGULAMA BAHÇESİ 8-AÇIK ALAN SINIFI